Thursday, 17 February 2011

mr. F ♥ ms. Z

assalamualiakum :-)
hari nie zaty nk cita pasal ceritera 
cinta antara zaty dgn mr. f
bole kan ?
nk tau tk mula mula zaty kenal dgn mr f masa form 2 , masa tu mr.f
form 3 lah . msa tu thn 2007 kami kenaldalam sekolah, org kata cinta monyet la
lebih kurang .zaty ingat lagi first kami men tuka2 no fon masa kat dewan
HAHA :p , bila ingat2 balik lucu la pulak ! urmmm besa la time tu tk bapa
matang lagi kn . mula2 kenal die zaty tk ingat pun nak series . zaty pikir
just anggap die mcm kawan besa sajaa . lepas tu kan , dah lama kenal
rajin la duk jmpa dekat sekolah lepas tu balik rumah message lah call lah .
entah macam mana lama lama kawan masing masing ada perasaan len pulak . perasaan
apa tu ??? perasaan tutttttttt ... hehe mana bole gtau ! hahaa ^^  . tup tup kapel terus
sampai la sekarang dah dekat 4 thn lah . so sekarang dah kapel lama lama
perasaan pun makin hari makin bertambah . apa yg zaty harapkan
sekarang moga2 hubungan nie akn kekal lama, insyaAllah . sebab zaty rasa selesa
sangat kapel dgn mr f , kami saling memahami and satu kepala . gelong2 sikit
otak senget ! HAHAA :p

p/s : zaty sayang kamu ketat-ketat wahai mr fadzly :-)




No comments:

Post a Comment