Monday, 9 May 2011

saya BAKAL budak form 6

tolong jangan boring baca cerita ni (:
tak nak baca sekalipun just baca tajuk pun
dah banyak terima kasih ni. HEHE
malam bila ntah dah lupa laa,
elok dah nk tido mmber zaty call
WANI nmanya, die suh check
dpt form6 tak. masa tu zaty
pun dah lupa trikh semakan die.

tapi memang la planning
awal awal lagi nak masuk
form6 jaa senang. sebelah kaki
dah duduk dalam U. hmmm byk
orang ckp form6 dgn matriks
lebih kurang jaa.

so jadi mcm interestet pulak nk join.
ni bukan pasal ikut kawan or apa2.
ni pilihan muktamd zaty sendiri oke.
jangan tuduh bukan bukan . HAHA

cup cup !
kita balik pda checking dpt form6
ka tak tu. hmm apa la zaty dlm
duk cita psal checking tadi dah
melalut mna pulak ntah,
HOHO , gila merepek die ni :p

oke oke .
nak tau tak at last zaty
dapat jugak FORM 6 
ni. alhamdulilahhh
la banyak banyak.

so hari ni 9 MAY 2011
zaty bgn awal2 pukul 7 macam tu
utk hadirkan diri daftar FORM6
kat SM TEKNIK SEBERANG PERAI.
and esok sampai la hari jumaat ni
masih dalam minggu orentasi~

apa pun zaty harap zaty
dah buat keputusan dan pilihan
yg betol dan terbaik dlm hidup .

doakan kejayaan saya oke :)

No comments:

Post a Comment